Udstillinger i København og på Falster

Efter 7 uger på Falster under Danmarks nedlukning under fase 1 i Coronapandemien, var jeg tilbage i København for at hænge udstilling op i hovedkontoret hos Dansk Metal. Udstillingen skulle have været i april måned, men hovedkontoret lukkede også. Efter et par uger vidste kontoret, at de ville åbne igen og derfor kunne jeg udstille i maj måned. Så i starten af maj hængte jeg 21 malerier op i kantine og mødelokaler hos Dansk Metal. Midt maj blev jeg kontaktet af Galleri Matthies og spurgt, om jeg vil være gæstekunstner hen over sommeren og det takkede jeg selvfølgelig ja til.

Så da jeg tog udstillingen hos Dansk Metal, kørte jeg direkte til galleriet og afleverede malerier. Her skal de hænge fra juni til oktober. Derudover bliver tema-udstillingen “Fast format” i København med kunstnersammenslutningen K-21 også til noget og der hænger jeg malerier op d. 26 juni. Udstillingen er på Rødovre Bibliotek og varer til august. Hver kunstner deltager med to malerier i formatet 60 x 60 cm.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.