Ny hjemmeside

2. november 2020

I sensommeren besluttede jeg at opdatere min hjemmeside og renovere den med professionel hjælp. Jeg har efterhånden haft hjemmesiden i 9 år, så funktionaliteter m.m. trængte til en fornyelse. Samtidig har jeg erkendt, at jeg ikke kan undvære min hjemmeside. Efter et par år, hvor jeg har skrevet sjældnere og mindre, vil jeg nu gerne sikre, at dem som vil følge med på dansk, kan gøre dette uden at skulle på de sociale medier.

Coronatiden har jo besværliggjort mange arrangementer og en hel del udstillinger er aflyst eller foretages uden fernisering. Heldigvis er der også lyspunkter. I foråret blev jeg spurgt om jeg ville udstille i Galleri Matthies, hvilket jeg takkede ja til. Aftalen var udstilling fra juni til oktober. I sensommeren blev min aftale så forlænget og jeg udstiller nu i galleriet på en anden plads end tidligere. I start oktober holdt vi efterårsfernisering og på grund af at galleriet er spredt ud over flere bygninger og har mange kvadratmeter, kunne vi holde fernisering uden andre restriktioner end masser af håndsprit og sikring af, at der ikke var for mange besøgende i forskellige dele af galleriet.

Der kom masser af besøgende og det var som sædvanlig en dejlig dag med gode kunstsnakke og salg af kunstværker. 

Som nogen måske har bemærket, er jeg begyndt at eksperimentere med alkohol ink. Jeg har produceret og solgt masser af kort, men kreerer også malerier. Et af de nyeste malerier er udstillet på galleriet og er et abstrakt forårsbillede.

Mit nyeste maleri med alkohol ink
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.