Kreativ i en coronatid

Sidste dag i påsken og hvis alt var normalt, skulle jeg på arbejde i morgen. Men det er coronatider, så jeg skal først fysisk på arbejde tidligst d. 10 maj. Dog skal jeg arbejde hjemmefra i morgen og holde et par virtuelle møder. Jeg har nu været tre uger på Falster og alle arrangementer og frivilligt arbejde som jeg tidligere brugte fritiden på er lukket/aflyst. Så jeg har mere selvvalgt fritid nu. Samtidig oversvømmes nettet af diverse kurser, som jeg har meldt mig til – nogen gratis og nogen mod betaling. Jeg har således fulgt et kursus i at tegne med farveblyanter, et kursus i arkitektoniske skitser og to kurser i fotografering. Så mens jeg ikke kan gå på cafeer, museer, butikker, biografer m.m. bliver jeg heldigvis klogere. Jeg får også sammen med gemalen ordnet diverse ved sommerhuset og det gør mig omend ikke klogere, men gladere. Derudover nyder jeg naturen lige uden for døren og er glad for at befolkningstætheden ikke er så høj hernede og at vi ikke behøver at ensrette stierne i skoven, så vi ikke går for tæt. Samtidig glædes jeg over at familien og venner 7-9-13 fortsat er raske, selvom vi ved at vi nok smittes på et eller andet tidspunkt, medmindre vi vaccineres inden da.

Indtil videre er min udstilling i april i København aflyst, ligesom Åbne Atelierdøre i august er aflyst. To andre udstillinger henholdsvis i København og på Møn aflyses sikkert også, men sådan går livet. jeg er glad for at jeg ikke skal leve af min kunst. Og apropos kunst, så har jeg selvfølgelig fået malet diverse malerier hernede, men det må jeg fortælle om i en anden mail. Jeg håber alle har det godt og trygt i de ændrede tider.

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.