Sommerkreativitet og inspiration

Den danske sommer er meget varieret – det har blæst meget, der har været dejlige solskinsdage og der har også været dage med mange regnbyger. Jeg er fortsat på Falster og nyder naturen, roen og det faktum, at der er færre folk omkring os.

Jeg har kun haft få dage med ferie indtil videre, så jeg har primært arbejdet hernede, men heldigvis har jeg weekenderne til at male i. Og med de lyse sommeraftener er der også mulighed for at have dagslys at male i mange timer efter arbejdsdagen er ovre.

To af de nye malerier udstiller jeg på Rødovre Bibliotek i udstillingen “Fast format” sammen med kunstnergruppen K-21. Malerier har begge formatet 60×60 cm og kan ses på udstillingen frem til medio august.

“Morgenlys ved Karens Minde”
Eftersom Åbne Atelierdøre Guldborgsund i år er aflyst, er det primært i Galleri Matthies jeg har mulighed for at hilse på lokale kunstinteresserede, men nu er jeg også blevet spurgt, om jeg vil deltage i et lille kunstmarked ved Lupintorvet mandag d. 20 juli og det har jeg sagt ja til. Jeg deltager med mindre akvareller og så mine kort i serien “Coronakunst”. Det er abstrakte malerier lavet med alkohol ink og isopropyl alkohol – meget aktuelt i disse håndsprittider. Der er små kort 11×15 cm (et par eksempler i den blå linje ses nedenunder) og større kort i A4 format.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.