Gang i udstillingerne

I 2023 har jeg tre planlagte udstillinger, heraf to i København. Den første udstilling holdes i marts måned i kulturcentret Mariehøj i Holte. Udstillingen er en gruppeudstilling med kunstnersammenslutningen K21 og vi er i alt 16 kunstnere som udstiller. Et af malerier pryder udstillingens plakat og jeg er selvfølgelig glad for at mit malerie blev valgt til plakaten.

Jeg har været meget inaktiv på min hjemmeside, men jeg satser på at blive mere aktiv fremover, for den manglende aktivitet skyldes ikke, at jeg ikke maler. Tværtimod har jeg en fast produktion og har i januar desuden været på kursus i Portugal og har netop booket et ugekursus på Mallorca i juli. Efter samfundets nedlukninger pga. Corona skal man nærmest til at genopfinde sig selv og vende tilbage til både udstillinger og kurser.

En del af min inaktivitet på hjemmesiden skyldtes at jeg baksede med min Instagramkonto, som pludselig ikke var tilgængelig længere. Så nu skal jeg til at starte en ny konto, men alting tager sin tid.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.