Feed on
Posts
Comments

imageSå er årets Åbne Atelierdøre Guldborgsund vel overstået. I år var jeg ikke det sydligste galleri at besøge på Falster, idet en af de 49 udstillere havde udstilling i Gedser. Ialt 67 personer lagde vejen forbi min udstilling over i de to dage arrangementet varede.

Både nye besøgende og tidligere besøgende kom forbi. Vi fik mange gode snakke om kunst og selvfølgelig også om malerstil, landskaber og hvad der inspirerer mig.

image
En af gæsterne kom begge dage. Det var galleriejer Ingrid Pakulla fa Galleri Marielyst. Første dag kom hun for at se mine malerier, anden dag for at spørge om jeg ville have udstilling i galleriet i næste uge. Det var vældig interessant og selvom jeg jo står til en kommende udstilling i Friluftsrådet, lykkedes det os at finde et par passende malerier, som nu skal hænge i Galleri Marielyst her i august.

Fra d. 20 august til medio december udstiller jeg i Friluftsrådet i Sydhavnen. Der er fernisering d. 20 August fra kl. 15-17 og alle er velkomne. Derudover kan man besøge udstillingen på hverdage i normal kontortid. Man henvender sig i receptionen, Scandiagade 13, 2450 København SV.

sisse friluftsraadet august

 

 

 

 

 

 

 

 

<

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: