Feed on
Posts
Comments

Efter en veloverstået udstilling på Glostrup Hospital, er der nu ro på udstillingsfronten indtil august, hvor jeg dels skal deltage i ‘3 dage for maleriet’på Frederiksberg i København, dels er jeg tilmeldt Åbne Atelierdøre Guldborgsund.

For tiden underviser jeg lidt i atelieret i Valby Kulturhus. Temaet har været skyer og også lidt om komplementærfarver og hvordan man skaber dybde.

Næste weekend skal jeg gennemføre noget lidt mere struktureret undervisning og det glæder mig til.

Påsken var meget kold og blæsende og jeg fik ikke malet så meget. Men heldigvis kom varmen til sidst og vi sejlede en tur fra Sydhavnen til Christianshavn. Her havde jeg sketchegrejet med og fik lavet en skitse, mens far og datter hoppede i land og hentede frokost.

Det er nyttigt at teste materialer og farver, eftersom jeg så småt forbereder mig til årets Urban Sketcher symposium i Amsterdam. Her er det vigtigt, at jeg finder den rette balance mellem at have de rigtige farver med i paletten uden at slæbe unødigt på materialer.

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: