Feed on
Posts
Comments

November sluttede med sidste del af mit kursus i Nykøbing. Alle kursister skulle vise deres færdige opgaver fra forrige kursusgang.  Jeg var færdig med min abstraktion over eventyret om Askepot. Og desuden var jeg næsten færdig med mit skovbillede. Mit Askepot billede illustrerer Askepots rejse fra mørket mod lysere tider og maleriet indeholder 6 elementer fra eventyret. Maleriet har allerede fundet en ejer.
askepot

Mit skovbillede blev næsten færdigt, men jeg var ikke helt tilfreds. Derfor tog jeg det med i malerkredsen, hvor jeg maler hver tirsdag. Og her er kritikken bramfri, så jeg fik at vide, at en hængepil lignede et yver. Så yveret og pilen er nu væk og det hjalp. men her er billedet før redigeringen.
skovbillede

Min udstilling i Friluftsrådet er sluttet og det er altid trist at tage billeder ned. Heldigvis kunne jeg samme dag hænge  dem op et nyt sted, idet der var bare vægge på min arbejdsplads og ingen udstillere i sigte. Jeg tilbød så at hænge op indtil februar 2016, hvor skal udstille på medicinalfirmaet Cook. Dermed slap jeg for at skulle opbevare mine malerier mellem to udstillinger og medarbejderne blev glade for at få malerier på væggene.
 DSC_0730

Juleferien er delvist tilbragt i sommerhuset og her lægger jeg sidste hånd på en bestilling, som jeg af gode grunde ikke vil vise endnu. Derudover har jeg arbejdet på et par andre malerier, når tiden tillod det. Desuden øver jeg mig i forskellige farveblandinger og har bl.a. målet at blande mig frem til farven på en masse blandingsfarveprøver fra farvekort fra en farvehandler. Øvelsen giver en god fornemmelse for farvers indbyrdes reaktion.

Alle ønskes et godt nytår. Og tak til alle, som har fulgt mig og besøgt mig ved ferniseringer eller andre begivenheder.

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: