Feed on
Posts
Comments

Så har jeg hængt malerier op i Gentofte Kino i København. Udstillingen kan ses i biografens hyggelige cafe hver dag i biografens åbningstid. Udstillingen varer til 5. november og jeg viser både akrylmalerier og akvarelmalerier. Generelt er det de mindre malerier jeg har udstillet. Udover denne udstilling har jeg en mindre udstilling på Marielyst i restaurant Bergs Corner.

Her er lidt indtryk fra udstillingen i Gentofte Kino:

 


Jeg har været i Kroatien i 10 dage i september samt været i Rotterdam og Amsterdam. Hvor Kroatien inspirerede til skitser af både bjerglandskaber, havet og kroatiske byer (se nærmere på Instagram om dette), var turen til Rotterdam præget af en arbejdsmæssig konference. Men heldigvis fik jeg i begge hollandske byer mulighed for at besøge spændende og velassorterede kunstartikelbutikker og set diverse gallerier.  Så jeg har fået masser af inspiration – nu skal det bare omsættes på lærred eller papir.

Spændende udstilling med hollandske llandskabsmalere

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: