Feed on
Posts
Comments

I dag var jeg tidligt af sted for at hænge ny udstilling op på virksomheden COOK Medical i Bjæverskov ved Køge. COOK havde inviteret til at udstille og det sker så i deres store kantine, som strækker sig over to etager. Jeg udstiller 22 malerier frem til marts. Da virksomheden er stor og kantinen velbesøgt fra tidlig morgen, skyndte jeg mig at få hængt malerier op og glemte at få taget fotos af hele udstillingen.

IMG_4347

Nye abstrakte landskaber er kommet til

IMG_4342

Til højre ses mit skovbillede, som jeg har omtalt før – nu i færdig udgave

IMG_4350

Pludselig ved ni tiden var kantinen fyldt med masser af medarbejdere og jeg måtte se at få hængt de sidste malerier op

IMG_4341IMG_4340IMG_4343

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: