Feed on
Posts
Comments

Jeg er i fuld gang med min udstilling i abf efter en vellykket fernisering, hvor tre malerier fik nye hjem og kalender for 2018 også blev afhændet. Udstillingen fik uventet eksponering  d. 27. november i TV-Avisen kl. 21.30 under et indslag om andelsboligforeninger, og det er jo ikke dårligt at kunne ses på nationalt TV.
 

Udstillingen varer til d. 20. december, hvor den tages ned.

Inden da er jeg med på julekunsthåndværkermarked i Valby Kulturhus på Toftegards Plads.
Det er den 3. december fra kl. 10-16.

Jeg udstiller sammen med de andre i Valby Kunstforenings male- og tegnekreds og vil være på markedet ind til kl. 14. Der vil masser af udstillere af diverse kunsthåndværk, så der vil være rig mulighed for at gøre et godt køb. Jeg er igang med at male nogle små aflange malerier og har genoptaget malerier af forskellige fødevarer. Tidligere har jeg malet mange værtindegaver med hokaido-græskar og de er også med denne gang, nu bare i mindre udgaver på 10×10 cm.

 

 

 

 

 

Jeg vil desuden have mine 2018-kalendere med på kunstmarkedet, så der er mulighed for at købe denne oplagte julegave.

I januar 2018 har jeg udstilling sammen med kunstnersammen-slutningen K-21. Vi udstiller på Birkerød Bibliotek med temaet “Naturen kalder” og der er fernisering lørdag d. 6. januar kl. 11-13.

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: