Feed on
Posts
Comments

img_9080I slutningen af oktober besøgte jeg Sydhavsøernes Censurerede Efterårsudstilling i Vandtårnet i Nykøbing F. Det var udstillingens sidste dag, men jeg havde ikke haft mulighed for at besøge udstillingen, hverken til ferniseringen eller på et andet tidspunkt. Således havde jeg heller ikke set mit eget maleri hænge på udstillingen.

img_9079

Vandtårnet er en imponerende bygning

img_9077

En af etagerne i udstillingen

img_9067

Mit maleri, som var nået igennem censuren. Det er et yndet motiv fra Corselitze skov med anemoner om foråret

Dagen efter besøgte jeg Galleri Lolland, hvor jeg skal udstille i december 2016 og januar 2017. Galleriet ligger i to store flotte lokaler midt i Maribo. Jeg blev taget godt imod af galleriet daglige leder, Ann-Vibeke Munter, som viste mig rundt og jeg fik hilst på en del af udstillerne. Mens jeg var i galleriet kom en del kunder forbi og købte diverse kunstværker.  Der er fernisering lørdag 3. december. Galleriet har åbent torsdag-lørdag i hver uge.

img_9121

Galleriet

img_9120

Galleriet

img_9114

Et af de store udstillingslokaler

img_9112

Et af udstillingslokalerne i Galleri Lolland

Om søndagen smuttede jeg en tur til Gedser Odde og besøgte den gamle marinestation. Her udstillede de dygtige fotografer fra Marielyst deres flotte fotos fra Marielyst og omegn.

img_9023

Fotoudstilling i marinestationen på Gedser Odde

Første weekend  i november var der fernisering på vinterudstillingen hos kunstnersammenslutningen K21, som jeg er medlem af. Udstillingen varer til d. 25. november på Hvidovre Bibliotek og kan ses i bibliotekets åbningstid.

img_9253

Her er tre af mine malerier på udstillingen

img_9258

Ferniseringen var velbesøgt

img_9254

Vinterudstillingen

img_9259

Også i bibliotekets cafe blev der udstillet

img_9257

De tre små blå malerier øverst til højre er mine

D. 12 november var jeg på farvelærekursus på Kunstskolen Guldborgsund ved Carsten Krogstrup. Det var en super inspirerende dag, hvor der lavedes farvekort og Carsten underviste og gav fif til 15 interesserede kursister. Farvekort kan på nogen virke som unødvendigt, men giver en rigtig god fornemmelse for  ens farver og hvordan de blandes.

img_9345

Carsten underviser

img_9344

Farvekort malet på lærred

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: