Feed on
Posts
Comments

Torsdag d. 3. marts tog jeg til Bjæverskov for at nedtage min udstilling i Cook Medical. Dagen før var jeg blevet kontaktet af Arbejdernes Landsbank i Nykøbing F med henblik på at udstille der snart. Jeg fortalte, at jeg netop var på vej til Falster næste dag med bilen fuld af malerier, som først til maj skulle videre på udstilling.  Ved et lykketræf flaskede det sig, så den forrige udstiller i banken kunne tage sine malerier ned om torsdagen, så da jeg kom til Nykøbing ved 16-tiden var der klar i banken til ophængning. 15 malerier blev hængt op med god hjælp fra interesserede ansatte.AL marts 1 AL 7 marts AL 6 marts AL 5 marts AL 4 marts AL 3 marts

To malerier blev hos COOK, idet kunstforeningen havde købt to. Det ene maleri hang allerede på gallerigangen i virksomheden, klar til udlodning på generalforsamlingen. billede solgt COOK

Om torsdagen skulle jeg have været inde og se en udstilling i Galleri Bredgade 22, men det måtte jeg droppe for at ordne egne udstillinger. Heldigvis var der så en udstilling, som jeg kunne se, i Vandtårnet i Nykøbing. Udstillingen åbnede lørdag d. 5. marts og er meget seværdig med kunstnere fra Musicon i Roskilde, der udstiller i Vandtårnets fine lokaler.

Jeg besøgte udstillingen i vandtårnet om lørdagen og kom forbi banken på vejen. Her kunne jeg konstatere, at der er lys i Arbejdernes Landsbanks lokaler, selv uden for åbningstid. Dette betyder, at man gennem vinduerne fint kan se mine malerier. Så hvis du er i Nykøbing, kan du således se min udstilling, lidt på afstand. Udstillingen hænger indtil medio maj, hvorefter jeg udstiller på Lolland på Sakskøbing bibliotek i maj og juni.
IMG_4696

IMG_4697

Et kig gennem bankens vinduer

IMG_4692

Fra Musicons udstilling i vandtårnet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter påske skal jeg på Kunsthøjskolen på Ærø i landskabsmaleri, hvilket jeg glæder mig meget til. Der er i den seneste tid været alt for meget arbejde og for lidt maleri, så en uge med fordybelse og penslen i hånden bliver dejligt. Jeg håber det bliver en lærerig og gerne produktiv uge. Desværre deltager jeg ikke på Åbne Atelierdøre Guldborgsund i år, da jeg skal til bryllup. Men jeg satser på at vende stærkt tilbage næste år.

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: