Feed on
Posts
Comments

Tid til at male

I den seneste tid har jeg fået malet en hel del. Både bestillinger og motiver jeg bare maler, fordi jeg har lyst. Således har jeg endnu engang malet motiv fra Corselitze om foråret.

I Corselitze Skov fascineres jeg af blandingen mellem efterårsløvet, som fortsat ligger i skovbunden og så alt det friske og grønne, som pibler frem. Jeg øver mig fortsat i ikke at “fedte” med malerierne – jeg kan blive ved med at lige ændre noget, men faktisk er risikoen for at maleriet “dør”, stor. Magien forsvinder og det hele bliver for pænt og friseret. Med mit nyeste skovbundsbillede har jeg tvunget mig til at stoppe med småjusteringerne.

Maleriet står på mit nye staffeli, som jeg allerede er meget glad for, da det er dejligt stabilt og funktionelt. Heldigvis kan staffeliet foldes sammen og stilles op ad en væg, så det ikke fylder så meget, når det ikke er i brug.

Jeg maler pt. på et par bestillinger, der skal gives som gaver, men disse kan jeg naturligvis ikke vise endnu, da modtagerne ikke ved det endnu.

Min udstilling i juni-juli måned på Cafe Peber og Mynte er flyttet til efter sommeren, men samtidig er nye udstillingsmuligheder dukket op. Da det altid er et stor arbejde at udstille, vil jeg lige overveje, om og hvilke udstillinger jeg vil deltage i. Lige nu nyder jeg ikke at udstille, fordi det giver tiden til at male og det bringer så meget glæde og ro at få malet som kontrast til mit universitetsjob.

 

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: