Feed on
Posts
Comments

På vej til Amsterdam

Så er det lige før, at jeg sætter mig på natbussen og kører til Amsterdam og Urban Sketchers Symposium, hvor jeg i tre dage skal på workshops og en enkelt demonstration. Derudover skal jeg møde folk som jeg var på kursus med i Barcelona sidste år og også møde andre fra Urban Sketchers Copenhagen. Jeg er utrolig spændt på dette og har forberedt med en hel del, så jeg ikke har for meget med. Det meste af forberedelserne er dog vist på Facebook eller Instagram, så der må man hoppe over, hvis man vil se mere om dette. Jeg skal undervises i skyer og vand, bygninger, træer og andet grønt og om at fortælle historier gennem tegning og skitser.

Når jeg kommer hjem, skal jeg forberede de sidste ting før Åbne Atelierdøre Guldborgsund anden weekend i august og weekenden efter er der Tre dage for maleriet på Frederiksberg, hvor jeg også udstiller, så det er en travl sommer.

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: