Feed on
Posts
Comments

Nyheder

Jeg deltager i temaudstillingen Fast format med kunstnergruppen K-21 på Rødovre Bibliotek juni-august 2020.

Jeg er gæsteudstiller Juni- Oktober 2020 hos Galleri Matthies, Sdr Alslev Strandvej 4, Falster. Galleriet er åbent lørdag og søndag kl 13-16 og efter aftale.

Tidligere nyheder:

Udstilling hos Dansk Metal, maj 2020.

Jeg udstiller på Frederiksberg i “tre dage for maleriet”  16-18. august 2019.

Jeg har åbent atelier på Falster weekenden 10-11. august 2019.

Jeg udstiller i Gentofte Kino i København frem til 5. november 2018.

Anden weekend i august 2018  11.-12. august fra kl. 10-17 er der Åbne Atelierdøre Guldborgsund og jeg udstiller vanen tro i sommerhuset Timianvej 8 ved Marielyst, Falster.

Udstillingen i Greve Erhvervscenter varer til 10. august og kan indtil da ses i normal kontortid fra kl- 9-16.I januar 2018 udstiller jeg på Birkerød Bibliotek. Fernisering 6. januar kl. 11-13.

I november og indtil 20. december 2017 udstiller hos abf, Vester Farimagsgade 1, 8. sal. Udstillingen kan ses hverdage mellem kl 10-15.

I september 2017 har jeg ikke udstillinger, men i oktober og november skal jeg udstille i København

Fernisering i Galleri Lolland 8. juli 2017 kl. 10- 13.

Efteråret 2016. Jeg har fået antaget maleri på SCE 2016, Sydhavsøernes Censurerede Efterårsudstilling, som foregår hvert andet år. Udstillingen er i Våndtårnet, Nykøbing Falster.

Min udstilling i Friluftsrådet slutter i december 2015, så hvis nogen ikke har nået at se udstillingen, er der fortsat mulighed for dette på hverdage mellem kl. 10-15.

I august 2015 udstiller jeg dels på Falster, Åbne Atelierdøre Guldborgsund 8-9. august og dels i Friluftsrådet, København, med fernisering 20. august. Desuden har jeg en lille udstilling i Galleri Marielyst.

Jeg udstiller i påsken 2015 i Hundested havn, på X-porten sammen med 18 andre kunstnere. Derudover har jeg et par udstillinger undervejs i Københavnsområdet samt i august på Falster. Tiden går desuden med at være på diverse kurser i både powerpainting, akryl på store formater og andre måder, hvormed jeg kan udfordre mig selv og udvikle min malestil.

Efteråret 2014. Jeg har fået antaget maleri på SCE 2014, Sydhavsøernes Censurerede Efterårsudstilling, som foregår hvert andet år. Udstillingen er i Våndtårnet, Nykøbing Falster og der er fernisering d. 3. oktober kl. 19-22 på kulturnatten i byen. Udstillingen varer til d. 24 oktober og har åbent på hverdage fra kl. 10-14.

Jeg udstiller desuden i Lyngby i Afdeling for Fødevareindustriel forskning, DTU Fødevareinstituttet fra august til oktober 2014.
I januar-april 2014 udstiller jeg i Danmarks Lærerforening, Nykøbing Falster. Dernæst har jeg en lille udstilling på Marielyst, Falster.

Her i efteråret 2013 udstiller jeg kun i cafe Peber og Mynte og har indtil videre kun fast aftale for sommeren 2014, hvor jeg skal udstille på Falster.

Jeg er igang med at arrangere udstillinger for 2013 og fortæller om dem, når de ligger fast. Konkret skal jeg udstille på DTU Fødevareinstituttet i januar og skal udstille i Valby på grundlovsdag i juni. Derudover er et par andre arrangementer undervejs.

Så er udstillingen på Slotsbryggen, Nykøbing Falster på plads. Ialt 13 malerier, heraf to nye, hænger i Slotsbryggens kunsthandel. Der er masser af kunsthåndværkere (maleri, keramik, filt, pileflet m.m.) som udstiller og bryggen er absolut et besøg værd. Desuden kan der købes lokale fødevarer i producentbutikken. Jeg er at finde i kunsthandlen i weekenderne 18-19. august samt 25-26. august.

http://www.slotsbryggen.dk/om-slotsbryggen

Juli måned: Nu er 13 malerier ophængt i Nørre Alslev i butikken/cafeen Spice Surprice (retteligt Spice Surprize)

I juli måned hænger mine malerier som nævnt i Nørre Alslev (se under Udstillinger). Men nu skal jeg også udstille sammen med andre kunsthåndværkere i Nykøbing Falster, på Slotsbryggen i august under sommerfestivalen Slotsbryggen Mad og kultur Dok. Jeg vil være i udstillingslokalet en af weekenddagene i slutningen af august måned, men det vides ikke hvilken dato endnu. Bryggen vil være fuld af udstillere af både lokale fødevarer og kunst.

Juni måned: Så er udstilling i Galleri VK veloverstået. Næste udstilling er i Nørre Alslev på Falster i juli måned.

Maj måned: Fra 3. til 13. maj udstillede jeg sammen med Annette Lang i galleri VK i Skolegade 19 i Valby.

Dette er så min femte udtilling siden oktober 2011, hvor jeg lidt forsigtigt startede med at udstille gennem min arbejdsplads.

Det var på en måde trygt, men alligevel også grænseoverskridende pludselig overfor alle kolleger at vise “den anden side af mig”.

Responsen var dog overvældende positiv og endte med at ud af 17 ophængte billeder, blev 4 solgt og jeg fik to bestillinger.

Den ene bestilling er nu afleveret. Det er en fortolkning af et foto taget på Skagen, hvor man i baggrunden ser Grenen og “Sandormen”.

2 Responses to “Nyheder”

 1. Hans Hagerup says:

  kan ikke finde “follow”

  mvh Hans

  • Sisse Fagt says:

   Hej Hans

   Follow-ikonet burde vises nederst i højre hjørne, men jeg ved at hvis man prøver fra en Mac, iPhone eller iPad, så er der vist knas med det. Jeg har ikke lige fundet ud af hvad der er galt med indstillingerne, men skal forsøge at løse det. Jeg kan fint se follow her fra min IPad, så jeg forstår ikke helt hvorfor det ikke fungerer for alle.

   Hilsen Sisse

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: