Feed on
Posts
Comments

Vel hjemvendt fra en opløftende kursusweekend med niece Sophie hos Robert Mclean tikker det ind med spørgsmål om næste års kalender er kommet. Svaret er ja. Jeg har netop fået kalenderen fra trykkeren. Prisen er 200 kr. Tidligere kunder får rabat og får kalenderen for 150 kr. Skriv til mig, hvis det har interesse. Sædvanen tro, er der malerier, der følger årstidens skiften med både sne, sol, forårsskov, sommersol og efterårsstemning.

Første halvår 2020

Andet halvår 2020

Kurset hos Robert Mclean blev holdt i Frederiksværk og det var to intensive dage med hyggeligt kreativt samvær og med god mad, kreeret med sikker hånd af Roberts kone, Annette. Jeg fik stort set færdiggjort to skovmalerier, henholdsvis forår og efterår. Og fik også startet på et blåt abstrakt landskab.

 

Mine 2 skovmalerier

Fjorten dage før maleweekenden hos Robert Mclean var jeg på kursus i Milano. Her underviste Julie Barminova i at male vand i akvarel. Det blev til to akvareller med samme motiv i lidt forskellige vinkler.  Motiverne er fra Slovenien i november.Jeg må sande at jeg absolut ikke mestrer teknikken med at male vand, så det er bare om at øve sig. Og så har jeg meldt mig til en tre dages workshop i slutningen af februar også med Julia, så jeg kan lære noget mere.

 

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: