Feed on
Posts
Comments

Lige for tiden udstiller jeg i en gruppeudstilling sammen med andre aktive medlemmer af Valby Kunstforening i galleri VK i Spinderiet i Valby. Udstillingen er åben torsdag-lørdag resten af juni måned.

Som tidligere nævnt har jeg malet et par malerier på bestilling. Et af malerierne blev bestilt som gave og er et velkendt motiv fra vores sommerhus om vinteren.  Motivet hænger nu i fire forskellige hjem – ingen er helt ens, da jeg på et tidspunkt i maleprocessen lægger motivet til side og fortolker mere frit.

En anden gave var et motiv fra Årsdale på Bornholm, hvor vi skulle besøge en ven. Jeg malede motivet uden selv at have været der endnu og derfor var det desto mere sjovt at komme til Årsdale og se motivet “in real life”. Maleriet kom til at se sådan ud:

Og her står jeg i motivet, set fra en lidt anden vinkel. Desuden i et lidt kedeligere vejr, men den danske sommer er jo lunefuld.

 

Jeg har ikke udstillinger før til september, så der er heldigvis tid til at male.

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: