Feed on
Posts
Comments

Godt igang med 2019

Jeg må indrømme at jeg er bedre til at passe mine facebookside “Malerier fra nord til syd” og Instagramkonto “Artefagt”. Det er mere uformelt og der er hurtig respons fra dem, der læser mine beskeder. Her på siden ved jeg, at folk læser med, men der er sjældent nogen, der skriver til mig eller bare kommenterer, hvad jeg skriver om. Når jeg møder nye og gamle kunder til udstillinger, fortæller mange, at de har set mine opslag på hjemmesiden, så jeg ved, at det ikke er forgæves, at jeg laver opslag, men jeg savner den umiddelbare respons som Facebook og Instagram giver.

Jeg er midtvejs i min udstilling på Glostrup Hospital, hvor jeg udstiller 24 malerier, både abstrakte og figurative og både akvareller og akrylmalerier. Udstillingen varer til 29. marts.


Jeg er blevet spurgt, om jeg fremover kun maler akvarel og til det må jeg svare nej. Jeg holder fortsat meget af at male i akryl og olie, men i en travl hverdag er det bare så nemt med akvarelmaleri, idet det ikke kræver så meget forberedelse. Mit seneste akrylmaleri er et velkendt motiv fra Corselitze med anemoner i forårsskoven. Jeg har malet en del motiver fra Corselitze og alle er solgt, så jeg mangler fortsat at have mit eget maleri af den dejlige forårsstemning, når bøgen springer ud og anemonerne laver hvidt tæppe i skovbunden.

Udover at male akrylmalerier har jeg været med Urban Sketchers Copenhagen på Statens Museum for Kunst med skitseblok og akvarelfarver. Det er også blevet til lidt andre skitser rundt omkring i København. Og sidst, men ikke mindst har jeg fået tilmeldt mig årets store Urban Sketcher Symposium, som holdes i juli i Amsterdam. Jeg er tilmeldt tre workshops med de instruktører, jeg havde som første valg, hvilket jeg er glad for. Generelt er der rift om pladserne og symposiet bliver udsolgt på ca. 15 minutter.

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: