Feed on
Posts
Comments

Jeg sidder pt i Kroatien og ser ud over havet og bjergene. Der er ild i brændeovnen, for ligesom i Danmark har marts måned budt på kulde. Men det er dejligt at have påskeferie og komme ned i gear. Og selvom vejret her i Kroatien er koldere end normalt har vi både spist frokost udendørs i dejlig solskin og har drukket kaffe på diverse cafeer, ligeledes udendørs. Livet og indbyggerne i vores lille landsby Silo er stille og roligt ved at forberede sig til en ny sæson og ligeledes forbereder jeg mig på årets kunstneriske gang. i St. Bededagsferien skal jeg til Barcelona på kursus med Urban Sketchers. Det er akvarelmaling og hurtige byskitser, der er temaet. Lige derefter, i maj starter to soloudstillinger – dels på Nysted Bibliotek på Lolland, dels i Greve Erhvervscenter ved København.  Det næste, som sker, er Åbne Atelierdøre i august. Derudover har jeg andre udstillinger i støbeskeen, men jeg skal lige have et godt overblik over, hvad jeg kan nå og overkomme. Muligvis kommer det også på tale, at jeg skal stå for noget maleundervisning i efteråret, så der er rigeligt at tage sig til.

Jeg har i årets første måneder eksperimenteret især med akvarelfarver og har indkøbt små malepaletter, som er praktiske til mit kursus på feltfod i Barcelona. De to nyeste akvarelpaletter er med mig i Kroatien og jeg har derfor brugt lidt tid på at lære farver at kende. Jeg har desuden forsøgt mig med en hurtig skitse over vores landsby og må med gru melde, at jeg synes skitser med huse er svære at male. Jeg har det meget bedre med “rene” landskaber. Dog er der ingen tvivl om, at jeg kommer til at male huse i Barcelona, så min læringskurve bliver stejl.

Jeg noterer farver i mine nye akvarelpaletter

Min halvfærdige skitse over en del af byen set fra terrassen

Som nævnt i forrige post vil jeg bruge tid på at lære mere om sociale medier og det er jeg i fuld gang med. Jeg læser en bog af Gary Vaynerchuk, som er en populær forfatter med masser af gode fif. Jeg bliver meget klogere, mens jeg læser og så må vi se, om jeg kan anvende den tilegnede viden.

Og med ønsket om en god påske til alle, afslutter jeg med et lille galleri af diverse akvareller malet i den sidste tid.

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: