Feed on
Posts
Comments

Det bliver sjældnere og sjældnere jeg skriver på hjemmesiden, da jeg mest fortæller om mit maleliv på Facebooksiden og på Instagram. Som jeg har fortalt før, får jeg på Facebook og Instagram umiddelbar respons i form af kommentarer og likes og har derfor god fornemmelse for, hvor mange der ser, hvad jeg viser. Men når jeg så holder Åbne Atelierdøre og møder nye og gamle kunder, så fortæller de, at de lige har været forbi hjemmesiden for at se, hvad jeg har gang i og hvor jeg udstiller, så jeg kan ikke undvære hjemmesiden.

Som tidligere skrevet har jeg haft en travl sommer. Jeg var på Urban Sketchers Symposium i Amsterdam og havde derefter to udstillinger i DK i august.

Forberedelserne til Amsterdam blev bl.a. at læse, hvilke materialer lærerne på de workshops jeg skulle på, foreslog at man havde med. Så det skulle jeg sørge for. Derudover kunne jeg se, at alle sketcherne på de sociale medier viste deres visitkort og jeg kunne se, at det burde jeg også få lavet.

Igang med at producere visitkort

 

Jeg havde planlagt at tage nattog til Amsterdam, da jeg ville rejse lidt mere klimavenligt. Men der var pludselig ikke plads og jeg tog i stedet natbussen og en 12 timers køretur. Ikke nogen stor oplevelse og med dårlige sæder m.m. Så jeg var glad for at jeg skulle flyve hjem. Mit hotel i Amsterdam lå i bydelen De Pijp som jeg holder af og jeg havde  2 kilometer til Zuiderkerk (en nedlagt kirke), hvor symposiet blev holdt. Hotellet var lille og uden aircondition, hvilket viste sig at være en katastrofe, idet en hedebølge skyllede ind over Europa og vi havde 38 grader de fleste dage i Amsterdam.

Mit hotel, nr 4 fra højre

 

Symposiedeltagere gør sig klar til foredrag i Zuiderkerk

Symposiet havde 550 deltagere og en masse, som deltog i gåture om eftermiddagen og som også kunne besøge diverse producenter af kunstartikler, som havde boder og gode tilbud på første sal i kirken.

Da det var smeltende varmt, var min og andres kreativitet noget begrænset, så det blev ikke til så meget sketching udover i de forskellige workshops.

 

Sidste dag skulle der tages gruppefoto – her er en brøkdel af deltagerne

Symposiet var godt planlagt og jeg lærte meget på de forskellige workshops, men jeg synes det var mange mennesker alt i alt og jeg foretrækker kurser med færre deltagere. Derfor regner jeg med i større grad tilmelde mig “Pushing your sketching boundaries” kurser i 2020, for der kommer løbende spændende kurser, hvor man i stor grad skubbes ud af sin komfortzone.

Vel hjemme igen fra Amsterdam skulle jeg igang med Åbne Atelierdøre Guldborgsund (AAG). Plakater og brochurer blev delt rundt i lokalområdet.  Som altid var AAG to hyggelige dage med en jævn strøm af besøgende. Tak til dem, som kom forbi.

Plakater og brochurer til Åbne Atelierdøre

Ugen efter AAG deltog jeg i “3 festdage for maleriet” på Frederiksberg i København. Jeg havde malet seks malerier, som blev udstillet. Alle malerier på udstillingen har samme format, 20 x 20 cm, så det giver et meget sjovt udtryk.

Her i efteråret skal jeg på to kurser. I starten af november skal jeg til Italien på en to dages workshop om at male vand, refleksioner og bølger. Og i starten af december skal jeg sammen med min niece Sophie på akrylmalingskursus hos Robert McLean i Frederiksværk. Begge dele glæder jeg mig meget til. Derudover følger jeg et online kursus “Sketching now on location” med en masse hjemmeopgaver og øvelser, så jeg har rigeligt at bruge tiden på.

 

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: