Feed on
Posts
Comments

Her i januar og de næste par måneder har jeg udstilling i Danmarks Lærerforenings kredskontor i Nykøbing Falster. Det er dejlige lokaler med godt lys og min hidtil største udstilling med 25 malerier. Der er fernisering 3. februar fra 15.00-16.30 på Gartnervænget 4, hvor alle er velkomne. Man kan også besøge udstillingen i kredskontorets åbningstid mandag-torsdag kl 9-15 og fredag til kl 12.

 

 

 

 

 

Et af foreningens mødelokaler er perfekt til ophængning af større motiver, så jeg måtte færdiggøre et motiv på 1 x 1 meter, som har været halvfærdigt længe. Der er intet som en udstilling med god plads, der får en til at producere! Motivet er inspireret af Lofoten og Nordnorge, som jeg besøgte sammen med familien i sommer. Flot og meget inspirerende natur og dejlige minder.

Det er også blevet til en del andre malerier her på vintertide, bl.a. et motiv fra Sverige, af fotografen Anna Ådén, gengivet af maleren Marie Fredborg, som jeg finder meget inspirerende og nu fortolket af mig.

Motivet er lige mig – masser af lys og skygge. Samtidig er det første gang jeg forsøger at male sol og modlys – og en hund!, hvilket har været en sjov oplevelse.

Desuden har jeg fået færdiggjort et maleri med efterårsmotiv fra Gedser Odde. Jeg har delvist anvendt spatel til skumsprøjt, hvilket giver et mere råt udtryk, som jeg gerne vil udforske i andre malerier.

Udover Gedser Odde, er det blevet til endnu et efterhånden velkendt motiv fra Falster. Dette motiv er fra Bøtø og det ser vi hver gang vi kører i sommerhuset. Jeg har malet motivet mange gange i 2013, tre billeder er solgt eller givet som gave og derfor blev jeg nødt til at malet motivet endnu en gang, for selv at have det. Jeg håber a,t jeg kan fange motivet her i vinter på en klar solskinsdag med nyfalden sne, for jeg tror det vil være et flot motiv at male. Ellers er der mange andre projekter i gang, men mere herom en anden gang.

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: